Близько сотні охочих вишикувались в чергу, щоб придбати марку «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!»

23 травня в України, почали продавати другу версію марки «Русскій воєнний корабль…ВСЬО!». Вінниччина не виключенням. До прикладу до поштового відділення, по вулиці Київська в обласному центрі, рівно о 14 годині вже вишукувалась черга. У ній зібрались близько сотні охочих придбати новинку.

«Так, це всі за маркою», - уточнює сива пані, стоїть на вулиці, адже черга простягалась на десяток метрів від відділення.

У самому відділенні працюють п’ятеро робітниць, які приймають заявки та оформлюють послуги. Але черга стоїть лише до одної, яка знаходиться в краю від вхідних дверей.

«Одна працівниця відпускає марки, решта обслуговують клієнтів з інших питань. Думаю, цього разу всім вистачить марок. Якщо все правильно зрозуміла, друга версія має більший тираж. За першу версію також був шалений ажіотаж», - пояснює працівниця поштового відділення.

Тим часом поки легендарний вислів з острова Зміїний увіковічили у малюнках та на марках, у Державній прикордонній службі заявили, що напрямок російському кораблю завдав не той захисник. За їх повідомленням, справжнього автора фрази про російський корабль, дістали з полону.

«Це мій підлеглий. Він перебував півтора місяця в полоні, наразі на свободі, - повідомив начальник прикордонної застави «Острів Зміїний» Богдан Гоцький.

Гоцький також підтвердив, що доступ до радіостанції мали лише прикордонники.

«За його словами росіяни, які висунули вимогу захисникам Зміїного здатися, також пропонували роботу та велику зарплату. Одному з військовослужбовців урвався терпець і він вказав напрямок російському кораблю. Ім'я героя поки що не розкривають», - констатують у Держприкордонслужбі.


Теги: Укрпошта

Переглядів: 2392
Поширень: 0

Останні новини