У Вінниці проведуть онлайн концерт-лотерею для допомоги ЗСУ

У Вінниці організовують благодійний онлайн концерт-лотерею, кошти з якого передадуть на потреби Збройних Сил України. Про це повідомили в Міському палаці мистецтв.

Кожен квиток – це вклад в придбання автомобілів для ЗСУ та можливість виграти цінні та брендові подарунки від наших зіркових друзів:

футболку капітана збірної України Андрія Ярмоленка із підписами усієї команди; індивідуальне музичне поздоровлення від Pianoboy – Дмитра Шурова; оригінальну рожеву панаму переможців «Євробачення» Kalush Orchestra із підписами гурту; брендове худі від Павла Зіброва; унікальну біографічну книгу про легендарні мультфільми «Острів скарбів», «Пригоди капітана Врунгеля» та ін. від актора Віктора Андрієнка й відомих художників-мультиплікаторів, також із автографами; футболка та фірмова атрибутика від DIZEL Show; м’яч від Української Асоціації Футболу із підписами легенд українського та вінницького футболу; дизайнерські футболки із авторськими патріотичними принтами та інші подарунки від Вінницького міського голови Сергія Моргунова.

Кількість місць та квитків «в одні руки» - необмежена! Більше квитків – більше шансів отримати подарунки! Тому купуйте вже і відразу декілька:

https://online.internet-bilet.ua/uk/kontsert-lotereya

Розіграш в прямому ефірі – 15 червня о 16:00 на каналі Радіо Місто над Бугом, 101.8FM https://www.facebook.com/radiomistonadbugom та на сторінці Міського Палацу мистецтв https://www.facebook.com/vinmpm

У студії наживо виступатимуть Лесик і Карпо, гурт Sunrise, Аліна Дробасюк та Влад Гнатовський.

Деталі за телефонами: (063) 6686768, (098) 4797252, (067)1609068



Переглядів: 1662
Поширень: 0

Останні новини