Близько 2,5 тисяч порцій їжі та сотні літрів бутильованої води: як вінницький бізнес зорганізувався на допомогу постраждалим та рятувальникам

Жорстокість нападів на мирних жителів та цивільну інфраструктуру у середмісті Вінниці нікого не залишили байдужими. Практично у перші хвилини після цинічного обстрілу російськими ракетами, в епіцентрі рятувальної операції почали працювати небайдужі підприємці. Вони доставляли постраждалим та надзвичайникам питну воду та продукти харчування.

Першими серед тих, хто оперативно відгукнулися на прохання міської ради допомогти, були ТОВ «Солодка мрія» та ГО «World Central Kitcen».

«Силами товариства «Солодка мрія» вже за годину після вибухів постраждалі та всі, хто працювали на місці трагедії були забезпечені бутильованою водою. А пізніше, коли постала необхідність у тому, щоб погодувати людей, до волонтерської діяльності долучилася «World Central Kitcen». Ця громадська організація з першого дня і до завершення розбору завалів забезпечувала сніданками, обідами та вечерею всіх без виключення людей, які були задіяні у рятувальних роботах», - розповіла директорка департаменту адміністративних послуг ВМР Ірина Копчук.

За словами Ірини Копчук, за весь період доки тривав розбір завалів, волонтери громадської організації приготували та видали близько 2, 5 тисяч порцій їжі.

«Ми дуже вдячні бізнесу за таку допомогу», - наголосила Ірина Копчук.


Теги: бізнес

Переглядів: 1528
Поширень: 0

Останні новини