В Піщанському районі представили нового голову райдержадміністрації

Сьогодні, 3 жовтня, в ході робочого візиту перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Гижко представив громаді Піщанського району нового голову районної державної адміністрації.

Відповідно до розпорядження Президента України Петра Порошенка від 2 жовтня 2018 року № 160/2018-рп головою Піщанської районної державної адміністрації призначено Крижанівського Олександра Івановича.

Розпочинаючи зустріч, Андрій Гижко щиро подякував колишньому голові райдержадміністрації Петру Петровичу Десятнику за непростий період роботи, коли він очолював район та висловив переконання в тому, що діяльність нового керівника також позитивно впливатиме на життя району та його жителів.

«Олександр Іванович – один із найактивніших депутатів Вінницької обласної Ради та є заступником голови постійної комісії обласної Ради з питань свободи слова, інформаційного простору та реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації. Є низка питань, які потрібно негайно вирішувати, а саме, налагодити плідний діалог з депутатським корпусом районної ради, знайти спільну позицію двох гілок влади задля вирішення важливих питань в галузі освіти, медицини, економіки та децентралізації», - зазначив Андрій Гижко.

У свою чергу, новопризначений голова райдержадміністрації Олександр Крижанівський подякував за високу довіру та запевнив у своїй готовності докладати максимум зусиль задля подальшого розвитку Піщанського району.

Андрій Гижко побажав новому очільнику райдержадміністрації мудрості, терпіння й виваженості у вирішенні завдань розвитку економіки та соціальної сфери району.




Переглядів: 5077
Поширень: 0

Останні новини