У Вінниці обрали переможців конкурсу на облаштування захисних приміщень у багатоповерхівках

Фонд громади Вінниці «Подільська громада» оголосив про результати проєкту «Укриття для життя». Цей проєкт дозволить обладнати 20 укриттів для комфортного перебування мешканців, а також укомплектувати для них «Пакунки безпеки» з речами першої необхідності.

Про це повідомляється на сторінці Фонду.

За даними «Подільскої громади», облаштувати захисні приміщення у своїх багатоповерхових будинках та укомплектувати їх «Пакунками безпеки» з речами першої необхідності зголосилися 63 команди ОСББ, ОСН та громадських організацій.

20 заявок набрали найбільшу кількість балів відповідно до критеріїв конкурсу. Усі вони будуть профінансовані в розмірі 10 тис. грн за умови співфінансування від учасника/ці – не менше 2 тис. грн.

Перелік переможців:

ОСББ “ЮМІР” ОСББ “Дружній дім” ОСББ “600-РІЧЧЯ-74” ОСББ “Затишний дім 18” ОСББ “Травневе-31” ОСББ “Іванова 4 б” ОСББ “Миколаївська-23” ОСББ “Варшавський 34” ОСББ “Олімп-Переможець” ОСББ “Взаємодія” Мешканці будинку 47 на вул. Стрілецька ОСББ “Наш дім 57” Мешканці будинку 69 на вул. Академіка Янгеля ОСББ “Москаленка 69” ОСББ “Можайський” ОСББ “Вишенька-Комфорт” ОСББ “Затишний двір-1” Мешканці будинку 1 на провулку Гладкова ОСББ “Пирогова 107-А” ОСББ “Брацлавська-1”.

«Окрім цього, раді повідомити, що зважаючи на високу зацікавленість громади та велику кількість заявок, ми вирішили звернутися до грантодавців з проханням підтримати більшу кількість учасників. Написали ще один проєкт, і вже отримали позитивну відповідь. Про деталі повідомимо згодом», - повідомили у Фонді.

Нагадаємо, що проєкт «Укриття для життя» реалізується в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» в рамках Угоди між Фондом Ч.С. МОТТА та ГО «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання» Isar Ednannia.


Переглядів: 986
Поширень: 0

Останні новини