Обираємо чоловічі сумки через плече

Обираємо чоловічі сумки через плече

Важко уявити життя містянина без зручних аксесуарів, на кшталт месенджерів та сучасних портфелів. Користуються популярністю чоловічі сумки через плече. Існує безліч варіантів виконання такого атрибуту. Але сталою залишається основна формула для вдалого придбання: зручна ергономіка, красива фактура та довговічні матеріали. 

Які чоловічі сумки через плече актуальні зараз, розповідає інтернет-магазин шкіряних виробів Empire Bags. 

Про формат та призначення аксесуарів

Чоловічі сумки через плече — назва досить умовна, оскільки варіацій для пошиву безліч. Розглянемо основні категорії та способи застосування моделей з регульованим наплічним ременем:

Містка сумка-месенджер. На одне або ж два відділення. Всередині буде достатньо місця й додаткових кишень для перенесення гаджетів, канцелярського приладдя, гаманця, документів й ключів. Носити аксесуар можна на плечі, або ж розташувати через спину. Руки будуть вільні від зайвих речей, — а це головна перевага. Існують наступні композиції:

невеликі чоловічі сумки через плече на кожен день. Альтернатива до поясних моделей, бананок та рюкзаків. Дозволять носити поруч оптимальну кількість речей, необхідних для буденного життя; сумки формату А4 із вертикальним блоком. Обожнювані серед студентів та викладачів. Зручна версія для паперів. Часто йдуть із додатковою кришкою на клапані; месенджери-папки горизонтального формату. Закриваються на блискавку, підійдуть для документів А4, є додаткова ручка на корпусі.

Портфель у класичному розумінні. Чудове рішення для перенесення документів, планшета, нетбука, книжок. Деякі фірми оснащують свої папки наплічним ременем. Такі формальні, робочі портфелі набагато зручніше використовувати у великому місті.

Чоловічі сумки через плече у подорож чи до спортзали. З м'яким корпусом, часто у вінтажному стилі. Об'ємні та місткі, завеликі на кожен день, але ідеальні, коли треба захопити додатковий комплект змінного взяття, рушник, одяг. 

Головне, заздалегідь визначитися із габаритами. Пара сантиметрів діаметру шкіряного виробу може зіграти вирішальну роль. 

Чоловічі сумки через плече у подробицях

Інші, не менш важливі критерії:

матеріал та його обробка. Найпопулярнішим є натуральна шкіра, додатково може застосовуватися щільна бавовняна або синтетична тканина. Окрему категорію займають вироби зі шкірозамінника. Найбільш довгоживучими є саме чоловічі сумки зі шкіри. Аксесуари легко чистити. Крім того, вони красиво та елегантно виглядають. При неналежному догляді, з плином часу шкіра красиво старіє і набуває ефекту патини, вінтажу. Фактура буває матова, із блиском, гладка, зерниста, під рептилію; деталізація та фурнітура. Стан цих елементів розкаже про загальний знак якості виробу, його готовність та тривалість до використання. Усі елементи повинні бути металеві; наплічний ремінь та його вигляд. Можна швидко втомитися, якщо постійно носити сумку в руках. Отже, зайвим наплічний ремінь точно не буде. Бажано, щоб ремінь був зроблений з м'якої шкіри і мав достатню ширину, щоб не «різати» плече; внутрішнє оснащення сумки. Чим більше відділень та кишень, тим краще. Бажано, щоб була хоч одна кишеня на блискавці — для документів чи грошей; декорування та колір. Обираємо відповідно до вподобань майбутнього користувача. Є варіанти стримані, класичні у палітрі чорного, сірого коричневого. Естетам часто до вподоби цікаві мотиви кольорів бордо, смарагд, рудого.

Хочеться придбати дійсно солідний аксесуар? Приємно здивують якістю та дизайном чоловічі сумки через плече магазину Empire Bags. Сучасні моделі брендів Ashwood, JASPER & MAINE, Visconti, Virginia Conti, Tuscany Leather. Шкіряні аксесуари українського виробництва. Наші месенджери, портфелі та папки — гарантії якості та вишуканого образу! 


Переглядів: 1186
Поширень: 0

Останні новини