Молочко для тіла: про догляд за чутливою шкірою

Ніжний та приємний догляд за шкірою — це про молочко для тіла. Воно має м'яку текстуру, гарно живить дерму та робить шкіру дуже приємною на дотик. У бренду CeraVe молочко для тіла містить кераміди для шкіри — це ліпіди, які відновлюють функції природного захисного бар'єра. Приємне зволоження та покращення роботи дерми — головні задачі цього засобу.

5 характеристик молочка

Молочко для тіла забезпечує тривалий ефект зволоження. Такий догляд за шкірою тіла та обличчя більшою мірою стосується сухого епідермісу. Головні властивості засобу:

підходить для шкіри, яка схильна до атопії — алергічної реакції організму; легка формула дозволяє довго зберігати вологу та унеможливлює зневодження; нежирна текстура не залишає відчуття липкості на тілі; додаткова порція гіалуронової кислоти для кращого зволоження та уповільнення старіння; підходить для використання щодня, краще застосовувати після очищення та тонізації.

Використовувати молочко можна всім — дорослим та дітям від трьох років. Гіпоалергенний склад поєднується з приємною текстурою та гарним результатом.

Що таке кераміди та кому вони потрібні?

Задача доглядової косметики — позбавити шкіру проблем та допомогти їй самостійно виконувати базові функції. Для ідеального результату треба ще додати спорт, правильне харчування та гарний настрій. Проте саме дерматокосметика містить речовини, які допомагають організму почати шлях до здорової шкіри.

Кераміди 1, 3, 6-ІІ, які присутні в косметиці CeraVe, ідентичні до природних ліпідів. Вони змушують будувати захисний бар’єр шкіри, який не допускає виходу вологи та зневодження. Такий догляд за шкірою необхідний всім — суха дерма отримує підтримку захисного бар'єра, жирна шкіра потребує балансу вологи.

Використовується також особлива технологія MVE. Завдяки їй відбувається тривале зволоження. Так ефект від щоденного догляду накопичується та забезпечує здоровий вигляд шкіри.

 


Теги: реклама

Переглядів: 875
Поширень: 0

Останні новини