Біля Немирова зіткнулись «Volkswagen» та «Mercedes». Постраждало шестеро людей

9 жовтня при в’їзді у м. Немирів зіткнулись «Volkswagen Passat» та мікроавтобус «Mercedes Sprinter», що перевозив робітників одного з місцевих підприємств. У результаті зіткнення шестеро людей госпіталізовані. На місці аварії працюють слідчо-оперативні групи.  

Аварія сталась близько 5.30 на автодорозі М-12 поблизу с. Гунька.

Попередньо встановлено, що 34-річний водій «Volkswagen Passat» виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з «Mercedes Sprinter».  За кермом мікравтобусу «Mercedes Sprinter», який перевозив 8 працівників одного з місцевих підприємств, знаходився 44-річний житель м. Гнівань. У результаті автопригоди травми отримали п’ятеро пасажирів мікроавтобусу та водій «Volkswagen Passat». Вони госпіталізовані у районну лікарню.   

На місці аварії працюють слідчо-оперативні групи поліції. Причина аварії буде встановлена під час досудового розслідування. Наразі призначено проведення ряду експертиз.  

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Шановні водії! Будьте уважними та дотримуйтесь Правил дорожнього руху. Обирайте безпечну швидкість та дистанцію, враховуйте дорожню обстановку під час маневрів. Пам’ятайте – від вас залежить як особиста безпека, так і безпека інших учасників дорожнього руху.



Переглядів: 4266
Поширень: 0

Останні новини