У Вінниці презентували авторську книгу, яку можна придбати та допомогти ЗСУ

19 грудня у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Садовського відбулась презентація книги директора Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок» Петра Бойка «Барвінок. Ростити дітей щасливими».

У книзі, яку презентували глядачам, автор висвітлив основні принципи роботи, структуру освітнього процесу у колективі «Барвінку». У центрі уваги книги – дитина з її внутрішнім світом, мріями, почуттями.

На захід завітали випускники, батьки вихованців «Барвінку» та всі ті, хто виявив бажання привітати колектив і його керівника, заслуженого діяча мистецтв України та народного артиста України Петра Бойка. Серед запрошених гостей - заступниця міського голови Галина Якубович, меценати, представники закладів освіти та культури нашої громади.

Зі словами вітання, теплими і щирими побажаннями від імені міського голови до «Барвінку» звернулася Галина Якубович. «Ми пишаємося нашим «Барвінком» - колективом, який знаний у багатьох містах України та у різних країнах світу. Вихованці та педагоги Центру «Барвінок» своєю творчістю і наполегливою працею прославляють нашу Україну на весь світ. У воєнний час вони продовжують демонструвати свої таланти та неабиякий патріотизм, організувавши низку благодійних концертів у країнах Балтії, Польщі, де виступили культурним фронтом і своєю творчістю висловили подяку країнам, які підтримують Україну в цей важкий для неї період», – зауважила заступниця міського голови Галина Якубович.

Окрім презентації видання, під час заходу відбувся благодійний концерт колективів Центру «Барвінок» та відкрито благодійний продаж книг та сувенірної продукції, кошти від продажу яких передадуть на потреби Збройним силам України. Щоб охопити якомога більше людей, придбати книги можна як в онлайн, так і в офлайн форматах.



Переглядів: 831
Поширень: 0

Останні новини