Ізраїльська косметика, яку рекомендує мій косметолог

Останнім часом ізраїльська косметика у всіх на слуху — її рекомендують і активно використовують косметологи, вона стала частіше рекламуватись. Вже формується асоціація, що косметика з Ізраїлю це знак якості.Мій косметолог теж працює із засобами ізраїльських професійних брендів. Спостерігаючи такий попит, я не змогла не розпитати докладніше про те, в чому взагалі особливість цієї косметики, і якими баночками варто запастись.

Де замовити косметику з Ізраїлю?


Найкраще рішення — підбір засобів косметологом відповідно до потреб шкіри. Вибирати самостійно, опираючись виключно на описи від маркетологів, можна лише якщо ви шукаєте косметику на кожен день, а не спеціальні засоби. 

Ізраїльська косметика відрізняється рясним використанням натуральних компонентів та мінімумом консервантів. Такі засоби мають зберігатись у спеціальних умовах, тому купувати їх на ринку чи з рук — не найкраща ідея.

Можна замовляти косметику зі складів магазинів, які безпосередньо співпрацюють із виробниками – наприклад, IDN Cosmetics. У такому разі ви маєте гарантію якості продукції.

Вибираємо професійні засоби


Найпопулярніші професійні бренди пропонують продукти як домашнього користування, так і для використання косметологом в салоні.

Holy Land
Хіти цього бренду — домашні пілінги. Економні витрати, помітний ефект і стабільні формули швидко зробили продукти Holy Land популярними як серед косметологів, так і серед цінувальниць домашнього догляду.

GIGI
Про цю марку чули практично всі люди, що цікавляться доглядом за шкірою. Лінійок у GIGI багато, і не всі засоби можуть вам підійти — в ідеалі краще протестувати крем перед покупкою на невеликій ділянці шкіри. Якщо такої можливості немає, краще замовити легкий засіб із гіпоалергенним складом.

Anna Lotan
Продукція компанії створюється з використанням активних натуральних компонентів. Лінійок багато — є косметика для вікової шкіри, вирішення дерматологічних проблем, а також для захисту від сонця. Хіти бренду — анти-акне лінійки та сонцезахисні засоби, їх варто спробувати хоча б для знайомства з ізраїльською косметикою загалом.

Що вибрати із ізраїльського мас-маркету?


Мас-маркет використовує більш прості і незатратні у виробництві формули, тому така косметика набагато доступніша за професійні аналоги. Тут краще вибирати лише базові доглядові засоби — для очищення, зволоження та живлення, адже активні компоненти, спрямовані на вирішення певних проблем, зустрічаються рідко.

Ahava
Косметика Ahava проста, але ця простота не підходить власницям чутливої або особливо проблемної шкіри. Найкращі продукти бренду — сіль для ванни та масляний міст для тіла.

Sea of spa
З назви вже зрозуміло, що цей бренд узяв за основу дари моря — мінерали та водорості. Тут є досить непогані засоби догляду за тілом, які коштують недорого. Ще у Sea of spa можна взяти продукти для чоловічого догляду.

Premier

Улюблена косметика туристів представлена безліччю лінійок для догляду за тілом та обличчям. Креми підійдуть тільки для базового догляду, зате є хороші тоніки та засоби для очищення.


Переглядів: 1169
Поширень: 0

Останні новини