У Вінниці затримали двох наркоторговців (фото та відео)

У вівторок, 3 січня, вінницькі правоохоронці затримали двох розповсюджувачів наркотиків.

47-річного чоловіка, що збував наркотики затримали сепцпризначенці КОРДу в Вінниці, після збуту амфетаміну. Поліція повідомляє, що в день злочинець «обслуговував» до 20 клієнтів. Зараз поліція встановлює джерело отримання заборонених речовин, реалізацією яких він займався.

Протиправну діяльність вінничанина оперативники та слідчі документували декілька місяців. 47-річний чоловік раніше мав проблеми із законом – притягувався до відповідальності за майнові злочини.

Під час проведення процесуальних дій, слідчі вилучили у зловмисника гроші, отриманні від продажу амфетаміну. За місцем проживання виявили підготовлені для продажу згортки з психотропами та канабіс, інші докази його злочинної діяльності.

Зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вінницьким районним управлінням поліції розслідується кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Злочин карається позбавленням волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Ще одного чоловіка, який займався встановленням "закладок" затримали у Вінниці поліцейські 3 січня. За цей злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років. Про це також інформує ГУНП у Вінницькій області.

На одній з вулиць Вінниці правоохоронці виявили та вилучили у 27-річного жителя Вінницького району близько 50 згортків з білою порошковидною речовиною, 2 поліетиленові пакети з речовиною рослинного походження, 1 зіп-пакет з кристалічною речовиною та 3 зіп-пакети пакети, із вмістом речовини, яка зовні схожа на амфетамін.

Під час перевірки прилеглої території поліцейські виявили та вилучили ще 15 згортків з невідомою речовиною, які зловмисник встиг розмістити шляхом встановлення закладок. Вилучене направлено на експертизу.

Наразі чоловіка затримали в процесуальному порядку. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідством вирішується питання про оголошення йому про підозру.

Поліція розпочала кримінальне провадження, за статтею незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція за таке передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

Фото та відео: Національна поліція



Переглядів: 1827
Поширень: 3

Останні новини