Що відбувалося на Вінниччині сьогодні. Короткий огляд надзвичайних новин за 18 січня

Сьогодні, 18 січня, у місті Вінниця та у Вінницькій області відбувалися надзвичайні події кримінального характеру, а також аварії пожежі та ДТП. Короткий огляд новин за цей день читайте далі.

У Вінниці чоловік ледь не потонув в криниці

В обласному центрі 40-річний чоловік впав в колодязь, намагаючись полагодити насос. Він опинився на глибині 10 метрів, і вже був по груди у воді, тож довелося викликати рятувальників. Його вдалося витягнути за допомогою пожежного ременя. Медики діагностували у потерпілого переохолодження.

На Вінниччині злочинці вкрали понад мільйон гривень, представляючись працівниками банку

Трьом чоловікам, які, знаходячись у вʼязниці, ошукали людей на 1 мільйон 200 тисяч гривень загрожує 15 років тюрми. Схему шахрайства вигадав 29-річний вінничанин. До нього доєдналися 32-річний уродженець Автономної Республіки Крим та 40-річний житель Буковини. Їм допомагала 32-річна вінничанка, яка перебуває на волі.

Злочинці телефонували на випадкові номерами та представлялися банківськими співробітниками. Людям брехали, нібито хтось намагається зняти гроші з їхніх рахунків та радили слідувати інструкціям, щоб цього не допустити. Співрозмовники мали піти до найближчого банкомату та, за вказівкою здійснити певні операції. Насправді кошти з рахунків потерпілих потрапляли и на банківські картки шахраїв.

П’яний водій на «Жигулі» тікав від поліції

Патрульні помітили  автомобіль ВАЗ 2101, який проїхав на червоне світло світлофора на вулиці Келецькій. Після сигналу зупинитись, він лише прискорив рух. Поліцейським довелося блокувати втікача на вулиці Миколи Ващука. Виявилося, що в організмі порушника 1,61 проміле алкоголю, і він позбалений прав кермування. На чоловіка склали п'ять адмінматеріалів.

В Вороновиці горів приватний будинок

Пожежа сталася на вул. Шевченка в селищі Вороновиця, горіло приватне помешкання. До місця події виїхали рятувальники. Вогонь знищив домашні речі та облицювання стін будинку на площі 40 кв.м. Ймовірною причиною займання у ДСНС називають порушення правил експлуатації пічного опалення.

В ДТП у Могилів-Подільському постраждала жінка

Сьогодні у м. Могилів-Подільський 59-річний водій автомобіля Mercedes Benz допустив наїзд на місцеву жительку. ЇЇ госпіталізували  до лікарні. Відомо, що водій не обрав безпечної швидкості та допустив наїзд на 39-річну жінку, яка перетинала проїзну частину вулиці по розмітці нерегульованого пішохідного переходу.

Транспортний засіб перемістили на арештмайданчик. Кермувальнику загрожує до 3 років обмеження волі.

Грабіжника, який вкрав в пенсіонера останні гроші, посадили на 7 років

Найближчі 7 років проведе за ґратами зловмисник, який пограбував 84-річного пенсіонера в смт Піщанка. В червні минулого року злодій розбив вікно на вхідних дверях будинку, вломився в помешкання, забрав у пенсіонера останні заощадження - 400 гривень та втік. Крижопільський районний суд виніс вирок чоловікові. Він вже тричі притягувався до кримінальної відповідальності.

Фото: Нацполіція, ДСНС



Переглядів: 1353
Поширень: 1

Останні новини