Аварійні відключення світла. У Вінницькій області складна ситуація із електроенергією

Міністр енергетики України Герман Галущенко повідомив про складну ситуацію із електроенергією після сьогоднішньої масованої ракетної атаки та про аварійні відключення світла. Зокрема, йдеться і про Вінницьку область. 

"Сьогодні ворог знов обстріляв об’єкти енергетики, намагаючись спричинити системний збій в енергосистемі України. Завдяки відмінній роботі ППО збито велику кількість ракет.

На жаль, є влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури. Запроваджено аварійні відключення. Найскладніша ситуація наразі в Київській, Одеській та Вінницькій областях. Енергетики працюють, аби якнайскоріше відновити енергопостачання," - зазначив у своєму дописі Галущенко.

Нагадаємо, що 26 січня відбулася чергова ракетна атака окупантів. На Вінниччині зафіксовано влучання ворожих ракет.

В НЕК "Укренерго" розповіли, про наслідки 13-го масованого ракетного удару по критичній інфраструктурі. Повідомляють про влучання та пошкодження обладнання у південному, центральному, південно-західному регіонах. Зазначають, що у Дніпровському регіоні на одному з енергооб’єктів основне високовольтне обладнання знищено.

"Проблеми з енергоживленням, спричинені обстрілами, на півдні, в тому числі й в Одеській області. По всій Україні під час атаки були запроваджені аварійні відключення. Зараз поступово повертаються планові графіки обмежень. Дефіцит в системі значний. До всіх областей доведені ліміти споживання", - написали в Національній енергетичній компанії.



Переглядів: 1298
Поширень: 1

Останні новини