Вінницький Гумштаб передав генератор для ладижинської школи

Вінниця підтримує Ладижинську територіальну громаду, яка опинилася у скрутній ситуації із електроенергією. В рамках діяльності Міжрегіонального координаційного штабу нещодавно до одного із закладів освіти міста Ладижин доправили генератор потужністю 110 кВт.

Передали генератор голова обласної Ради Вячеслав Соколовий та секретар Вінницької міської ради Павло Яблонський.  На Вінниччину генератор надійшов від партнерів Гумштабу – «Люнебурзького проекту допомоги  в Україні е.в.»

Генератор забезпечуватиме безперебійну подачу електроенергії від твердопаливної котельні та роботу харчоблоку. Директор навчального закладу розповів, що такий генератор для школи – це запорука нормальної роботи навчального закладу й гарантія завтрашнього дня. 

«Ладижин потерпає від нестачі електроенергії через ракетні атаки ворога. Там проблеми зі світлом та теплом. Місто потребує допомоги. А його маленькі мешканці – в першу чергу! Особиста подяка - керівнику “Люнебурзького проєкту” Петеру Ольснеру!» - зазначив Вячеслав Соколовий. 

Довідково: Ральф Петер Ольснер побував у багатьох громадах Вінниччини, а також брав участь у доставці гумантарного вантажу в Херсон.
 


Теги: Ладижин

Переглядів: 1054
Поширень: 0

Останні новини