Для прибирання Вінниці від снігу залучили 31 спецавтомобіль

Сьогодні, 7 лютого, у Вінниці триває снігопад, 31 снігоприбиральне авто залучили до очищення вулиць. Також на вулицях міста з самого ранку працюють комунальники. Вони чистять та обробляють протиожеледними матеріалами зупинки, дороги, тротуари і велодоріжки.

Начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради Вячеслав Хілінський зауважив, що в місті почало сніжити ще о четвертій годині ранку. Механізатори здійснили вже кілька об’їздів для розчищення снігу, оскільки снігопад у Вінниці триває.

Прибудинкові території розчищають також у посиленому режимі. Начальник відділу поточного утримання будинків та прибудинкових територій департаменту житлового господарства Вінницької міськради Павло Кедись розповів, що на роботи із розчистки снігу вийшло близько 300 двірників. Вони чистять від наслідків негоди доріжки, тротуари та виходи з під'їздів. За необхідності посипають території піско-соляною сумішшю.

Він розповів, що у деяких мікрорайонах на розчистку дворів залучили всю техніку. Також до цих робіт планують долучити 21 одиницю тротуарно- прибиральної техніки, її будуть задіювати при необхідності.

Вінничан закликають не створювати затори, подбати про паркування, аби не затримувати рух снігоприбиральної техніки.

Читайте також: коли у Вінниці почнеться потепління - прогноз синоптиків



Переглядів: 1208
Поширень: 0

Останні новини