Вінницька делегація обговорила економічні питання з заступником мера Вроцлава

Представники департаменту економіки та інвестиції Вінницької міської ради зустрілися із заступником мера Вроцлава. Зустріч відбулася в рамках робочого візиту до Польщі.

Із заступником очільника Вроцлава з економічних питань Якубом Мазуром обговорювали посилення співпраці на рівні громад та можливості економічного розвитку у майбутньому. Підсумовуючи результати зустрічі, заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний зауважив, що польських підприємців цікавить економічний досвід України. Також він зазначив, що Вінниця розглядається бізнесом Польщі, як місто, привабливе для інвестування.

Андрій Очеретний подякував небайдужим полякам, які надали прихисток тисячам українських сімей, і продовжують надсилати гуманітарні вантажі, всебічно підтримуючи наш народ.

Оскільки Вінниця обрала курс на збереження довколишнього середовища та раціонального використання ресурсів, на зустрічі приділили увагу практиці поводження із відходами у Вроцлаві. Зокрема,  обговорювали можливості консультацій із польськими фахівцями у відповідній сфері.

На зустрічі також йшлося про міську мобільність у транспортній сфері. Оновлюючи свій транспортний парк, Вроцлавський муніципалітет застосовує комплексний підхід: йдеться не лише про якість перевезень, а й про екологію та мінімізацію шкоди для довкілля.



Переглядів: 987
Поширень: 0

Останні новини