У Вінниці провели «II Вінницький курс кардіологічної інтервенції, візуалізації та стимуляції»

У Вінниці 17-18 лютого проходив «II Вінницький курс кардіологічної інтервенції, візуалізації та стимуляції», організований Вінницьким регіональним клінічним лікувально-діагностичним центром серцево-судинної патології та департаментом охорони здоров'я Вінницької міськради.

Участь взяли фахівці із різних регіонів України. До заходу в олнайн-режимі приєднався директор відділення ендоваскулярної нейрохірургії та інсульту лікарні Хадасса (Ізраїль) Хосе Коен. Загалом було майже 1,5 тисячі учасників.

На курсі обговорювали важливі теми кардіохірургії, інтервенційної кардіології та неврології, актуальні питання терапевтичного лікування кардіологічних пацієнтів. Лікарі відвідали майстер-класи та переймали досвід провідних фахівців. Також провели конкурс молодих спеціалістів, на якому були представлені цікаві клінічні випадки.

Як розповів директор департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш, цей курс у нашому місті проводять вже другий рік поспіль. Його проводять заради забезпечення розвитку інтервенційної кардіології, та кардіохірургічної допомоги у Вінниці.

Нагадаємо, що Вінницький кардіологічний центр посів друге місце в Україні за кількістю проведених коронарних стентувань, за підсумками минулого року. 



Переглядів: 1236
Поширень: 2

Останні новини