Що відбувалося у Вінниці сьогодні. Надзвичайні новини Вінниччини за 24 лютого

Сьогодні, 24 лютого, у Вінниці відбувалися різноманітні події. Коротко про надзвичайні новини за цю добу розповідаємо у матеріалі.

У Вінниці розшукують осіб, причетних до вбивства собак

Поліція Вінниччини отримала повідомлення про тіла двох собак на одній із вулиць міста. Правоохоронці розшукують осіб, які можуть бути причетні до знущання над тваринами. Тіла чотирилапих відправили на експертизу. Вінничан, які можуть мати інформацію щодо даного злочину просять звертатися за номерами: 0432-59-49-45 або 102.

У Вінницькому районі в ДТП постраждало четверо людей

Неподалік від села Громадське Літинської територіальної громади зіткнулися вантажівка та легковик. Водія легкового автомобіля Daewoo Sens заблокувало у салоні. Рятувальники деблокували його за допомогою гідравлічного інструменту.

Крім водія у автомобілі знаходилися  40-річна жінка та діти віком 13 та 4 роки. Всіх потерпілих забрала «швидка».

Розшукують 22-річного Богдана Парійчука

Гайсинське районне управління поліції шукає громадянина на ім’я Богдан Парійчук. Як зазначають правоохоронці, молодик розшукується за вчинення кримінального правопорушення. Всім, хто знає по місце перебування даної особи, слід звертатися за номерами: 096-781-28-27, 098-6121-1 41, 102.

На Вінниччині чоловік продавав боєприпаси

Чоловіка, який нелегально продавав гранату "РГД-5" за 2,5 тисячі гривень, затримала Гайсинська поліція. Мешканець Бершадської громади, віком 41 рік, має судимість за насильницькі та майнові злочини. Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

У Вінниці сталася пожежа не березі річки

Пожежа сталася 23 лютого, вогонь охопив суху траву біля річки Південний Буг. Полум’я розповсюдилося на територію 100 квадратних метрів. Пожежники ліквідували вогонь за 15 хвилин. Ймовірною причиною займання надзвичайники називають  необережне поводження з вогнем невідомої особи.

Фото: Нацполіція, ДСНС



Переглядів: 2148
Поширень: 2

Останні новини