Вінницю відвідала делегація з Черкас, щоб вивчити успішний досвід у сфері транспорту

У п’ятницю, 3 березня, Вінницю відвідала офіційна делегація Черкаської міської ради на чолі із першим заступником міського голови Сергієм Тищенком. 

Метою візиту було ознайомлення із досвідом Вінниці щодо транспортної реформи. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

У рамках візиту делегація з Черкас зустрілася із заступником Вінницького міського голови Миколою Форманюком, а також і керівниками профільних департаментів та комунальних підприємств. 
За словами Миколи Форманюка, міська команда Вінниці завжди рада співпрацювати та ділитися досвідом із колегами з інших міст.

Перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко, розповів, досвід Вінницького муніципалітету із розвитку громадського транспорту та розбудови відповідної інфраструктури є дуже корисним. 

«Транспортна галузь у Вінниці досить активно розвивається, тому ми приїхали, щоб поспілкуватися та дізнатися, яким чином можна впровадити це й у нашому місті», – сказав Сергій Тищенко.

Директор департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міської ради Андрій Сорокін розповів, що у нашому місті робота з вдосконалення сфери громадського транспорту триває від 2012 року, коли запровадили транспортну реформу. 

Черкасці відвідали КП «Вінницька транспортна компанія», ознайомились з роботою інспекторів із паркування, із досвідом розбудови велоінфраструктури та напрацюваннями КП «Вінницякартсервіс», щодо функціонування системи оплати проїзду.

Сергій Тищенко зазначив, що Вінниця справила незабутнє враження. Представники делегації дізналися про успішні практики у міській транспортній галузі.

«У подальшому ці знання зможемо використати й для розвитку нашого міста. Зі свого боку будемо раді вітати у Черкасах делегацію з Вінниці. Вже сьогодні від нас ви маєте офіційне запрошення», - сказав він.

Фото: Вінницька міська рада



Переглядів: 1039
Поширень: 2

Останні новини