Вінничан в Агрономічному можуть перевести на погодинний графік відключень води

У КП «Вінницяоблводоканал» сьогодні попередили про те, що Агрономічне може почати отримувати воду по графіку. Повідомляють, що ТОВ «ЖЕК Агрономічне» заборгував 12 мільйонів гривень.

«Дана юридична особа купує у Вінницяоблводоканал воду та/або послугу на відведення стічних вод за затвердженими Держрегулятором цінами. І продає ці послуги своїм споживачам - мешканцям с. Агрономічне Вінницького району. Споживачі розраховуються з ТОВ за надані послуги з водопостачання та водовідведення, далі ці кошти в якості сплати за придбану юрособою воду повинні дійти до нашого Підприємства. Повинні, та не доходять.», - йдеться на сторінці комунального підприємства.

Зазначають, що водоканал через війну, інфляцію та збитковий тариф знаходиться у скрутному становищі. Тому змушені вдаватися до таких жорстких заходів – обмеження водопостачання.

«Через місяць після сповіщення всіх мешканців с. Агрономічне ТОВ «ЖЕК «Агрономічне» буде переведено на погодинний графік подачі води. Ми не можемо й надалі надавати послуги оптовим покупцям безкоштовно, адже цим самим ставимо під загрозу стале забезпечення питною водою м. Вінниці та Вінницької ОТГ.» - пишуть у «Вінницяоблводоканал»



Переглядів: 2017
Поширень: 6

Останні новини