У Вінниці навесні проведуть більше 90 заходів із прибирання території

В березні у Вінниці мінлива погода, попри це, мешканці приватного сектору та квартальні комітети вже розпочали міжсезонне прибирання.

Особливу увагу приділяють скверам, паркам, газонам та іншим місцям загального користування. Як розповіла голова Асоціації органів самоорганізації населення Наталія Панчук, традиційний сезон весняних толок – розпочато. 

«…ми закупили понад півтори тисячі пакетів та 125 пар рукавичок. Відповідно уклали й угоду з «Ековіном» на вивіз сміття. Днями відповідні заходи з благоустрою вже відбулися на вул. Гайдамацька, що на Хуторі Шевченка та на вул. Ю. Левади – у мікрорайоні Сабарів», - сказала пані Наталія.

Небайдужі вінничани та  представники квартальних комітетів наводять лад у місцях загального користування. Загалом вивезли вже близько 20 мішків із різноманітним сміттям.

Наталія Панчук подякувала всім свідомим вінничанам та розповіла, що цього року на весняних толоках планують прибрати більше 90 територій. З них 60 – силами членів квартальних комітетів, 18 – за допомогою департаментів міста, 14 – за участі працівників Асоціації. Активна фаза робіт стартує одразу з настанням сприятливих погодних умов.



Переглядів: 926
Поширень: 0

Останні новини