Директор ансамблю "Барвінок" Петро Бойко презентував свою книгу

Нещодавно директор Вінницького міського центру художньо-хореографічної освіти дітей та юнацтва «Барвінок» Петро Бойко презентував свою книгу представникам закладів культури та мистецьких шкіл міста. 

Презентація книги «Барвінок. Ростити дітей щасливими» проходила у Центральній міській бібліотеці імені І. Бевза за участі директора департаменту культури Вінницької міської ради Максима Філанчука.

Книга Петра Бойка присвячена організації освітнього процесу у колективі. У ній автор поділився основними принципами роботи з вихованцями. За його словами, у центрі уваги – дитина з її внутрішнім світом, мріями та почуттями.

Петро Бойко передав примірники своєї книги закладам культури Вінницької громади. Він зазначив, що в основі книги – багаторічний досвід навчання талановитої вінницької молоді, тому вона буде корисною для освітян та працівників культури.

Від імені міського голови до педагогів та вихованців «Барвінку» звернувся директор міського департаменту культури Максим Філанчук. Він подякував авторові книги та його вихованцям і побажав, щоб колектив і надалі прославляв Вінницю та демонстрував усьому світу українську культуру.

Фото: Вінницька міська рада


Теги: Культура

Переглядів: 1211
Поширень: 2

Останні новини