У Вінниці презентують «Найкращу книжку про Каміно» мандрівника Максима Беспалова

У Вінниці відбудеться презентація книги Максима Беспалова, присвяченої Шляху святого Якова. На захід запрошує Департамент маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради, пише туристичний сайт Вінниці.

Презентація «Найкращої книжки про Каміно» пройде 15 березня о 18:30 у вінницькій Книгарні «Є» (вул. Соборна, 89). Вхід вільний.

«Найкраща книжка про Каміно» – це історія дороги із тисячею облич та імен, написана українським мандрівником та письменником Максимом Беспаловим. З цієї книги розпочнеться промоційний тур популяризатора Шляху святого Якова містами його подільської гілки. 

Під час презентації можна буде поспілкуватися із автором про його досвід численних проходжень маршрутів до Сантьяго-де-Компостела, враження від повернення паломників після пандемії та важливі інсайти, які відкриває «дорога з тисячею імен».

Крім Вінниці, презентації відбудуться також у Бару (16 березня) та Кам’янці-Подільському (17 березня).

Початково Camino de Santiago – це проща, мережа доріг, які ведуть до мощей апостола Якова. У 2021 році було започатковано проєкт Camino Podolico – перший пішохідний культурний маршрут в Україні, створений за моделлю Шляхів святого Якова, що проходить мальовничими місцями Поділля. В тестовий сезон його подолали повністю або частково понад 150 мандрівників, однак наразі через воєнний стан проходження маршруту в Україні призупинили.



Переглядів: 1371
Поширень: 0

Останні новини