У Вінниці студенти дебатували на тему "Чи потрібен батьківський контроль в інтернеті?

Сьогодні студенти трьох навчальних закладів Вінниці дебатували на тему навчання за кордоном, а також “Чи потрібен батьківський контроль в інтернеті”.

У ХАБі “Місто змістів” студенти Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища, Вінницького центру професійно-технічної освіти технологій та дизайну та Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу навчались шукати аргументи, відстоювати власну думку, та дивитися на ситуацію з різних сторін. 

Студентка третього курсу Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу Дарина Горобець говорить, що ''Такі дебати допомагають нам навчитися краще висловлювати власну думку, аргументувати її. Крім того, це чудова можливість знайти нових друзів''.

За словами начальниці відділу захисту прав дітей Служби у справах дітей Вінницької міської ради Людмила Марценюк, метою таких зустрічей є правова освіта підростаючого покоління, формування правової поведінки і розгляд актуальних соціально-політичних питань.

“Теми обираємо абсолютно різні. У нас багато тем, які стосуються норм сімейного права: цивільний шлюб, чи мають діти підкорятися батькам, чи можливе виховання без покарань, гендерна рівність." - додає Людмила Марценюк.

Підлітки виявляють бажання та зацікавленість для участі в дебатному русі, тому  робота Клубу буде продовжуватися й надалі.



Переглядів: 1133
Поширень: 0

Останні новини