У Вінниці відбувся баскетбольний турнір

У Вінниці відбувся баскетбольний турнір, присвячений пам'яті професора Бориса Когана та його внеску у розвиток баскетболу та медичної науки в Україні.

У змаганні брали участь чотири команди:

Вінницького національного медичного університету; Вінницького національного технічного університету; Вінницького технічного коледжу; Міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву

Захід покликаний підтримати спортивну культуру та здоровий спосіб життя серед вінницької молоді.

«Баскетбольний матч був дуже цікавим та напруженим. Учасники демонстрували високу спортивну майстерність. Усі ми отримали важливий досвід та нові емоції», – каже Дмитро, капітан команди Вінницького технічного коледжу.

На заході було багато емоцій та цікавих моментів. Підтримували та додавали енергії й мотивації для гравців – дівчата-черлідерки, які виконували різноманітні акробатичні трюки. Спортсмени отримали медалі, а найкращі баскетболісти – подарунки.

Голова комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради Сергій Краєвський наголосив на важливості турніру та зазначив, що спорт у нашому місті у числі пріоритетів, адже сприяє зміцненню здоров’я та сили духу.

«Наше місто живе, рухається та розвивається. Ми незламна нація», – каже Сергій Краєвський.



Переглядів: 1392
Поширень: 0

Останні новини