Обережно, маніпуляції з гумдопомогою: у Могилів-Подільському скандал з нардепом Вацаком

Допис, розповсюджений нещодавно нардепом Геннадієм Вацаком, спричинив скандал у соцмережах. Депутат стверджує, що Могилів-Подільська міська рада не обліковувала гуманітарну допомогу.

У Могилів-Подільській міській раді кажуть, що ця інформаціє є викривленою та не відповідає дійсності. Пояснюють, що відповідь першого заступника міського голови не містить інформації, що Могилів-Подільська міська рада не вела облік гуманітарної допомоги і що такої інформації не можна знайти. Навпаки – у відповіді нардепу наголошено на тому, що діючим законодавством не передбачено обов’язковість ведення такого обліку. 

«Прикро, що депутат Верховної Ради України, який працює в законодавчому органі, його юристи та помічники не орієнтуються у законодавстві або ж свідомо маніпулюють ним. Також прикро, що під час війни іде спекуляція на такій темі, адже міська рада постійно висвітлювала інформацію про надання благодійної допомоги різним верствам населення та військовим», – зазначають в міській раді. 

Міська рада міста Могилів-Подільський повідомляє, що звіти про гуманітарну допомогу постійно надаються у соціальних мережах.

А крім того нагадує, що було зроблено від початку повномасштабного вторгнення:



Переглядів: 2225
Поширень: 0

Останні новини