На Вінниччині 5 квітня лунатимуть вибухи

У Вінницькій області 5 квітня може бути чутно звуки вибухів. Це пов’язано із плановими вибуховими роботами на Писарівському родовищі мігматитів.

Мешканців міста Вінниці, Вінницького та Хмільницького районів попереджають, що 5 квітня у проміжку часу між 09.00 та 17.00 на Писарівському родовищі мігматитів ТОВ «Вінницьке кар'єроуправління», яке розташоване в селі Писарівка Хмільницького (колишнього Калинівського) району, буде проведено масовий вибух з метою подрібнення скальних порід. 

Роботи будуть проводити з метою забезпечення виробництва гранітної продукції зазначеним підприємством. 

З метою попередження населення про проведення вибуху підприємством будуть використані наступні звукові сигнали, встановлені для такого виду робіт: 

Один довгий (тривалістю 2 хвилини) — перед початком заряджання;  Два довгих (тривалістю 2 хвилини кожен) — безпосередньо перед вибухом;  Три коротких (тривалістю по 30 секунд кожен) — після завершення вибухових робіт. 

"Вінничан та мешканців Вінницького і Хмільницького районів просимо взяти цю інформацію до уваги та зберігати спокій", — Департамент з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами ОВА


Теги: вибухи

Переглядів: 7105
Поширень: 36

Останні новини