Як працює депутатський корпус Вінниччини під час війни

Політичні суперечки, «партійні амбіції» та конфлікти після початку повномасштабного вторгнення відійшли на задній план. Депутати Вінницької обласної ради та рад територіальних громад об’єднані пріоритетним завданням – допомогою ЗСУ та щоденною роботою на наближення перемоги.

Про те, як в умовах війни працює депутатський корпус Вінниччини розповів у етері радіо «Місто над Бугом» перший заступник голови Вінницької облради Володимир Кістіон. 

«Депутатський корпус Вінниччини працює злагоджено та консолідовано. Жодних політичних суперечок, висловлення «партійних амбіцій» чи елементів конфліктів. Депутати як обласної ради, так й інших рад в територіальних громадах області як ніколи єдині у вирішенні головного пріоритетного завдання – допомога українській армії, все для наближення дня нашої перемоги! Активно працюють як депутати, так і підприємці, промисловці, економіка області. Наповнюємо змістовною діяльністю роботу Міжрегіонального гуманітарного штабу з метою підтримки внутрішньопереміщених осіб, деокупованих територій. Працюємо, ініціюємо, діємо спільно, як ніколи!» - розповів Володимир Кістіон.

Йшлося під час ефіру і про роботу критичної інфраструктури. Не дивлячись на ракетні обстріли, житлово-комунальний комплекс Вінницької області пережив зиму. Це вдалося забезпечити завдяки цілеспрямованій роботі комунальних підприємств та енергетичних компаній. 

Дізнатися більше можна на відео:


 


Теги: депутати

Переглядів: 1039
Поширень: 1

Останні новини