Під час фестивалю "Смак домашнього тепла" вінничани зібрали понад 8 тонн смаколиків для військових на схід

Традиційний волонтерський фестиваль "Смак домашнього тепла-18" в проекті "Консервативна Вінниця" зібрав більше 8 тонн домашніх смаколиків, які протягом року будуть доставлятися на передову нашим воїнам. Першими свій внесок зробили аматори хору ветеранів "Добродар" разом з працівниками міського палацу мистецтв "Зоря".

Але найбільше було зібрано подарунків завдякі багаторічній і плідній співпраці з департаментом освіти Вінницької міської ради. Патріоти з двадцяти трьох навчальних закладів (школи, гімназії, ліцеї №1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 16, 18, 19, 21, 22, 23, 30, 31, 32, 34, 35, ВТЛ) знайшли час та надхнення не лише для того, щоб принести консервацію, а і написати листи та зробити малюнки для наших воїнів. Волонтерська спільнота міста щиро вдячна керівництву навчальних закладів, педагогічними колективам, дітям та їх батькам за щедрі серця та небайдужість. Щоб якось віддячити найактиівниших Сергій Кудлаєнко започаткував для них серію доброчинних загальноміських шкільних танцювальних вечорів.

На завершення фестивалю "Смак домашнього тепла-18" зі своїх скромних статків принесли смачне законсервоване літо пенсіонери клубу "Невгамовні" при СКВЦ "Блокпост Підкова". Організатори фестивалю ще і ще раз дякують щедрим вінничанам за активний патріотизм.

Наступний фестиваль буде ювілейний – пятим!




Переглядів: 1965
Поширень: 0

Останні новини