На Вінниччині поліцейські розшукали зниклу 17-річну дівчину

До поліції звернулась жителька Київщини та повідомила, що вона втратила зв'язок зі своєю 17-річною донькою, яка навчається у Вінниці. Про це повідомляє ГУНП у Вінницькій області.

Правоохоронці зазначають, що дівчина вийшла з гуртожитку та мала поїхати до бабусі. Родина самотужки намагалась знайти неповнолітню протягом кількох днів, але пошуки були марними, тому звернулись по допомогу до поліції.

Поліцейські негайно вирушили на пошуки дівчини та надали орієнтування усім пересувним патрулям поліції. Вони перевіряли вулиці, парки та зупинки громадського транспорту, а також встановили коло спілкування неповнолітньої.

Вже за 40 хвилин пошуків поліцейські відділу поліції № 1 Вінницького райуправління спільно з працівниками групи реагування патрульної поліції відділення поліції № 2 Вінницького райуправління поліції розшукали дівчину у м. Гнівань.

Як з’ясувалось, вона замість того щоб поїхати до бабусі, гостила у знайомих.

"Шановні батьки, при зникненні дитини негайно звертайтесь до поліції та не витрачайте час на пошуки самотужки, адже нам важлива кожна хвилина!", - закликають у Національній поліції Вінниччини.

Фото: Нацполіція Вінниччини


Теги: розшук

Переглядів: 1352
Поширень: 0

Останні новини