На залізничному вокзалі затримали "кишенькового" злодія

Оперативники карного розшуку Головного управління Нацполіції Вінниччини під час вчинення злочину затримали 39-річного кишенькового крадія з Закарпатської області. 5 липня на платформі вінницького залізничного вокзалу під час посадки у електричку зловмисник з сумки дівчини витягнув гаманець.

Жертвою кишенькового злодія стала 23-річна вінничанка. Близько 13.20 під час посадки у електропотяг «Жмеринка-Козятин» зловмисник непомітно з сумки дівчини витягнув гаманець, де знаходились 410 гривень та банківська картка. На місці вчинення злочину працівниками карного розшуку зловмисник був затриманий.

Правопорушником виявився житель Закарпатської області. Раніше він неодноразово відбував покарання за наркозлочини та крадіжки.   

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до трьох років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.



Переглядів: 2086
Поширень: 4

Останні новини