У Вінницьких Хуторах будуть облаштовувати тротуари з перильним огородженням біля водойм

У Вінницьких Хуторах в межах облаштування тротуарів на двох центральних вулицях - Незалежності та Покровська почали облаштовувати тротуари, які невдовзі мають обладнати перильним огородженням .

Як повідомив староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, роботи виконуються для підвищення комфортності та безпеки місцевих жителів.

“Будівництво інфраструктури на греблях стало для нас досить нагальним питанням, адже за два з половиною роки було почуто безліч прохань мешканців щодо облаштування таких тротуарів на греблях: безпечних, комфортних та надійних.”, - зауважує очільник округу.

За його словами, на обох греблях передбачається облаштування не лише тротуарів з перильними огородженнями, а й укріплення берега водойм.

“Також тут передбачається облаштування водостоків та водовідведення, аби вода більше не збиралась на нижніх точках нахилу”, - каже Владислав Кривешко.

Крім того, як зазначає староста, на сьогодні представники підрядної організації працюють і на інших ділянках вулиць. Наприклад, по вулиці Незалежності уже відбулось асфальтування першої ділянки тротуарів, протяжністю близько 300 метрів, а по вулиці Покровська, підготовлено до асфальтування ділянку близько 300 метрів.

Загалом на двох вулицях підрядники мають побудувати близько 5,5 кілометрів тротуарів, таким чином загальна протяжність тротуарів по двох вулицях по завершенні робіт складе понад 8 кілометрів.

Пізніше, орієнтовно в другій половині липня, підрядник планує приступити також до облаштування кишень для громадського транспорту на обох зазначених магістралях.



Переглядів: 1075
Поширень: 0

Останні новини