В Липовецькому районі легковик зіткнувся з пасажирським автобусом

30 жовтня у Липовецькому районі водій «Nissan Micra» допустив зіткнення з пасажирським автобусом, що рухався за маршрутом «Погребище – Вінниця». У результаті аварії постраждав водій легковика.

Близько 7.00 на автодорозі Турбів – Погребище – Сквира зіткнулись «Nissan Micra» та рейсовий автобус «Еталон».

Попередньо встановлено, що 41-річний водій «Nissan Micra», житель м. Віннниці, не обрав безпечної дистанції під час руху та допустив зіткнення з рейсовим автобусом, що зупинився на зупинці громадського транспорту висадити пасажирів.    

У результаті аварії травмувань зазнав водій легковика. Він з травмою голови, переломом ноги та забоями грудної клітини госпіталізований у районну лікарню. Пасажири автобусу не постраждали.

Водії обох транспортних засобів освідувані. Вони тверезі.

Автомобілі поміщені на арештмайданчик.  

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним и засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

З початку року на території області за участі пасажироперевізників стались 44 дорожньо-транспортні пригоди, у яких 31 людина травмувалась, 3-є - загинули.    



Переглядів: 2374
Поширень: 0

Останні новини