У Вінниці завершили роботи із заміни зовнішніх інженерних мереж водопостачання, каналізування та теплопостачання: перелік адрес

У Вінниці, у рамках роботи із комплексного капітального ремонту прибудинкових територій, комунальники заміняють зовнішні інженерні мережі водопостачання, каналізування та теплопостачання.

Наразі роботи тривають по проспекту Юності 20/73 та по вулицях Верхарна, 70 й Стельмаха, 47.

По проспекту Юності 20/73 тривають роботи із заміни мереж водопроводу та каналізування. Наразі комунальники уже замінили понад 30 метрів каналізації. На ділянці по вулиці Верхарна, 70 проклали 125 метрів каналізації. А на прибудинковій території за адресою Стельмаха, 47 уже замінили біля 160 метрів мереж водопроводу та каналізації.

Також роботи завершуються на ділянці за адресою проспект Юності, 63. Тут уже замінили 230 метрів попередньо-ізольованого трубопроводу у 2-х трубному вимірі з низькою теплопровідністю. Це дозолить мінімізувати тепловтрати при транспортуванні теплової енергії від джерела виробництва до кінцевого споживача. Окрім того, тут провели заміну 135 метрів мереж водопроводу та каналізації.

У департаменті міського господарства зазначають, що цьогоріч планується, замінити зовнішні інженерні мережі на 12 прибудинкових територіях.

«Заміна зовнішніх інженерних мереж, які знаходяться в незадовільному стані, завжди проводиться перед початком капітального ремонту прибудинкових територій, оскільки таким чином у майбутньому вдається уникнути аварійних ситуацій та зберегти цілісність відновленого двору», – каже директор департаменту міського господарства Роман Фурман.



Переглядів: 1176
Поширень: 0

Останні новини