На Вінниччині поліцейські розшукали зловмисницю, яка викрала 300 євро у знайомого

Вчора, 12 липня, працівники Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції встановили правопорушницю, причетну до вчинення крадіжки. 26-річній зловмисниці загрожує до 8 років позбавлення волі.

До поліції з повідомленням про крадіжку звернувся 30-річний житель Гайсинського району. Чоловік розповів, що після гостювання в одному із будинків села Іванів, з його барсетки зникли 300 євро.

За словами т.в.о. начальника Відділення поліції № 1 Хмільницького районного відділу поліції Миколи Білаша, проведеними розшуковими заходами поліцейські встановили зловмисницю, причетну до вчиненого. Нею виявилась господиня дому, 26-річна жителька Іванівської ОТГ.

Як з’ясувалось, коли потерпілий давав гроші господині для купівлі чергової пляшки алкоголю, у нього 300 євро випали на підлогу. Жінка скористалась нагодою та наступила на купюри, а потім забрала їх собі. Порушниця обміняла їх на гривні та витратила на власні потреби.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення їй про підозру.

За цим фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинення злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.



Переглядів: 1269
Поширень: 0

Останні новини