Діти із дитячого табору “ЯМаріуполь - Родина" побували у зоопарку

У таборі “ЯМаріуполь.Родина” зараз відпочиває чергова зміна діток. Міська рада спільно з Міжрегіональним координаційним гуманітарним штабом продовжує організувати дозвілля відпочивальників. Цього разу малеча побувала у Динопарку та Подільському зоопарку, розглядаючи зблизька тварин та роботизованих динозаврів. Екскурсію ініціювали відділ молодіжної політики ВМР та центр підліткових клубів за місцем проживання "Вінсмарт".

Як розповідає депутат міської ради та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира, оздоровчий центр “ЯМаріуполь. Родина” створили торік і вже друге літо поспіль сюди приїздять діти з міста на Донеччині.

“Діти там походять оздоровчу та психологічну реабілітацію після всіх тих жахів, які довелося пережити через війну. Але діти також повинні розважатися. Тож ми з колегами регулярно організовуємо різні заходи, бували у центрі “Країна мрій”, а ось нещодавно відбувся похід у Подільський зоопарк. На прогулянці було 60 діток. Крім звіринцю, ми також відвідали Динопарк. Дітям дуже сподобалося розглядати роботизованих динозаврів, які рухаються та видають різні звуки. Всі учасники були в захваті від сімейства лемурів, папужок та ведмедів”, — розповів Дмитро Мира.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак зазначила, що позитивні емоції дітей не вщухали під час прогулянки.

"Діти - це наше майбутнє. Попри війну, вони повинні бути щасливі і знати, що їх люблять та дбають про них. Ми й надалі будемо робити все можливе, щоб створити для них відповідні умови. Їх радість та позитивні емоції - це найбільша нагорода", — додала вона.

Нагадаємо, цей оздоровчий комплекс відкрили торік. Нацполіція надала у користування свій заклад посеред хвойного лісу, міська влада Вінниці допомогла з підготовкою комплексу до роботи та організацією харчування. Вінницька молодь тоді ж долучилася до прибирання території. Представники Маріупольської міськради встановили на території спортивний та дитячі майданчики.



Переглядів: 1096
Поширень: 0

Останні новини