У Вінниці активно триває будівництво Муніципальної багатоповерхівки на Привокзальній

У Вінниці зводять чергову багатоповерхівку в межах Програми “Муніципальне житло”. В ході робіт на будмайданчику на вулиці Привокзальній, 30 вже встановили фундаментну плиту.

За словами заступника міського голови Андрія Очеретного, на об’єкті також облаштували стіни і перекриття підземного паркінгу, який матиме подвійне призначення. Зокрема, його можна буде використовувати як укриття у разі повітряної небезпеки. Аналогічний функціонал, до речі, і в двох попередніх муніципальних будинках, які збудували на вулиці Бортняка та на 600-річчя в межах однойменної програми.

“Наразі там встановлюють вертикальні елементи першого поверху будинку. Будівництво ведеться монолітно-каркасним методом з дотриманням новітніх енергозберігаючих технологій. Об’єкт облаштовується всіма необхідними інженерними системами та комунікаціями. Будинок буде енергоефективним та доступним для людей з інвалідністю. Проєктом передбачені додаткові приміщення для торгівлі та офісів, а також освітянський хаб”, — розповів Андрій Очеретний.

Серед майбутніх мешканців тут учасники бойових дій, внутрішньо переміщені особи, працівники бюджетної сфери, молоді сім’ї, люди з інвалідністю та інші.

“На сьогодні Програмою скористалися вже 57 сімей з різних категорій учасників. Найбільшу кількість – 20 квартир придбали особи з категорії “Учасники бойових дій”, — додав Андрій Очеретний.

Нагадаємо, з 10 до 24 липня 2023 року триває додаткова реєстрація кандидатів на участь у Програмі по вказаному об’єкту. Більше деталей тут.



Переглядів: 1191
Поширень: 0

Останні новини