Яскраві принти та комфортність: які речі у стилі streetwear можна придбати в інтернет-магазині “OSTRIV”

Streetwear або ж у перекладі - “вуличний одяг” - це поєднання зручності та сучасності.

Один з головних критеріїв при виборі такого одягу - якість. Адже речі мають не лише гарно виглядати, а й “вписуватись” в образ та бути прогресивними.

Якщо ви хочете streetwear купить за вигідними цінами та високої якості - завітайте до інтернет-магазину “OSTRIV”. Так, тут можна придбати, зокрема, обувь streetwear і streetwear худи. Саме про них і йтиметься далі.

У стилі streetwear інтернет-магазин “OSTRIV” пропонує, зокрема:

футболки, сорочки, блузи, худі, спортивні кофти; шорти, джинси, сукні; взуття на різні сезони; аксесуари.

Взуття streetwear

В інтернет-магазині “OSTRIV” можна придбати, зокрема, якісні кеди, кросівки, мокасини, сандалі, шльопанці, черевики та туфлі.

Кеди - зручне взуття з гнучкою підошвою, яке можна використовувати у повсякденних образах. Вони представлені у базових кольорах - синьому, чорному. При цьому підошва часто світліша, тут головне - якість, аби гарний вигляд зберігався якомога довше. Для міцності виробу є моделі з прогумованим носком. Серед використаних тканин для верху - замша та шкіра.

Кросівки - чудово підійдуть для занять спортом. Вони є у світлих та темних кольорах.

Шльопанці та сандалі - підходять для повсякденного носіння, адже вони забезпечують комфорт навіть у спеку завдяки відкритій формі і м’якій підошві. При цьому задля антиковзання використана ребриста підошва. Зручні застібки дозволяють регулювати ремінці в зоні підйому стопи.

Streetwear худі

Худі та спортивні кофти - зручний і привабливий одяг, що нині користується популярністю. Часто виготовлені з бавовни, яка здатна втримати тепло, але при цьому гарно пропускає повітря, не мнеться та надовго зберігає гарний вигляд.

Моделі мають еластичні ребристі манжети та поділ для додаткового комфорту. Також для худі характерні тунельні кишені спереду.

Інший одяг у стилі streetwear

Окрім цього, в інтернет-магазині “OSTRIV” можна придбати, наприклад, сорочки з оригінальними принтами. Такі речі однозначно створюватимуть позитивний настрій своєму власнику і привертатимуть увагу оточення.

Окрім цього, в асортименті магазину є незвичайні жіночі лонгсліви, футболки та блузи - однотонні, з невеликими, але яскравими принтами або ж малюнком по всій площині виробу.

Також варто звернути увагу на джинси, які по праву можна назвати однією з базових речей для поціновувачів одягу у стилі streetwear.

Для любительок жіночних образів модельєри створили й сукні у стилі streetwear - вони відрізняються вільним і зручним кроєм, але при цьому вигідно підкреслюють фігуру.

Загалом вуличний одяг - це синонім повсякденної зручності, а отже вибір streetwear буде гарним рішенням для людей, які цінують комфорт та невимушеність в образах.

Фото з сайту ostriv.ua


Переглядів: 1068
Поширень: 0

Останні новини