На Вінниччині не вистачає лікарів: у службі зайнятості розповіли про нестачу фахівців різних профілів

На Вінниччині гостра нестача лікарів різних профілів. Так, у Вінницькому обласному центрі зайнятості зазначають, що станом на 19 липня 2023 року у центрі зареєстрована 91 вакансія для лікарів різної спеціалізації.

Вказують, що заробітна плата у вакансіях коливається від 6700 до 20500 грн.

Найбільше шукають терапевтів, зокрема ерго- та фізтерапевтів. Такі фахівці потрібні у Гайсинському, Жмеринському, Могилів-Подільському, Хмільницькому та Вінницькому районах.

Вже традиційно високий попит на травматологів та лікарів фізичної та реабілітаційної медицини. У базі нараховується 8 таких вакансій з заробітною платою 20 тис грн.

Сім вакансій для отоларингологів пропонують у Вінницькому, Тульчинському,  Гайсинському та Могилів-Подільському районах.

Крім того, медичні заклади запрошують у свої команди невропатологів, кардіологів, психіатрів, рентгенологів, анестезіологів та лікарів з ультразвукової діагностики.

Дізнатся більше про вакансії в сфері охорони здоров’я можна у будь-якому структурному підрозділі Вінницького обласного центру зайнятості. Контакти за посиланням: https://is.gd/GmtBJe



Переглядів: 1657
Поширень: 0

Останні новини