Проєкт #Прокинься Вінниця: активних вінничан запрошують на безкоштовні заняття від провідних тренерів

Завтра, 22 липня о 07:00, у центральному парку імені Леонтовича, а саме біля фонтану проведуть відкриті тренування для усіх бажаючих.

Організаторами цього спортивного заходу стала команда KHOMYTSKYI.PRO- тренери з Києва, які відкривають схожі локації у кожному місті. У Вінниці таке відкриття відбулося 1 липня, коли команда KHOMYTSKYI.PRO приїжджала і проводила відбір тренерів з Вінниці, які б тренували усіх охочих щосуботи о 7.00 ранку цілий рік.

Відбір пройшли два тренери  - Леся Мельничук та Аліна Дорошенко.

Нині щосуботи незалежно від погодних умов проводитимуться тренування для усіх охочих незалежно від віку та фізичних можливостей. Всі вправи масштабуються, тобто підходять для будь-якого рівня фізичних можливостей.

Мета проєкту – збільшити середній вік активного життя українців. Тобто залучити якомогога більше людей до здорового способу життя. Це проєкт, де люди гарантовано отримають позитивні емоції та враження, заряд бадьорості та енергії на весь день.

На тренування необхідно взяти із собою туристичний килимок, зручний спортивний одяг та взуття і пляшку води.

Тренери закликають прокинутися на 1 годину раніше, прийти на локацію та разом активно і бадьоро зустріти вихідні. Якщо Ви бажаєте взяти із собою дітей, друзів, домашніх улюбленців -  не проблема, адже місце знайдеться для всіх.

Тренери створили групу в телеграм «Прокинься Вінниця», куди вже приєдналися 104 учасники. Групу створили для анонсів, фото та відео з тренувань.

Це проєкт, де люди хоча б на годинку матимуть можливість відволіктися від напруженого сьогодення та провести час сонячними ранками з однодумцями.



Переглядів: 1710
Поширень: 0

Останні новини