Вінничани здобули шість медалей на чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації

З 13 по 16 липня в Бережанах Тернопільської області проходив чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації серед дорослих та юніорів. У змаганнях брали участь вихованці Вінницької МДЮСШ № 2, які здобули п'ять золотих медалей та одну срібну в особистих змаганнях. Також наша команда посіла друге загальнокомандне місце.

Юна вихованка спортшколи № 2 Аліна Солоненко виграла чотири золоті нагороди. Ще одне «золото» у Володимира Ляховича. А Уляна Пізюк завоювала «срібло» та виконала норматив «Кандидата у майстри спорту України».

Підготував спортсменів до змагання Заслужений тренер України, майстер спорту України Міжнародного класу зі спортивної радіопеленгації, викладач МДЮСШ № 2 – Сергій Зеленський.

Тренер зазначив, що попри сильну конкуренцію наша команда посіла заслужене друге місце у загальнокомандному заліку.

«Це був дійсно особливий час, коли атмосфера наповнена була змагальним духом. – говорить Сергій Зеленський. – Дистанції були складними. Ми мали дуже сильних суперників, втім наша команда посіла заслужене друге місце у загальнокомандному заліку. А це свідчить не лише про індивідуальну майстерність спортсменів, але й про важливість колективної праці та підтримки одне одного. Пишаємось нашими вихованцями!»



Переглядів: 1269
Поширень: 0

Останні новини