Вінниця активно продовжує працювати з потенційними інвесторами та покращувати бізнес-клімат у громаді

Днями на виконкомі міської ради надали містобудівні умови та обмеження на нове будівництво виробничих приміщень для двох підприємств: ТОВ «ВІЗАРДІ» та ТОВ «СМАРТ ЛАЙН». Нагадаємо, їхні потужності будуть розміщені на території індустріального парку «ВінІндастрі».

«Ми продовжуємо роботу з розвитку індустріальних парків і залучення нових інвесторів, які б могли будувати заводи на території нашої громади, – розповів на своїй сторінці у фейсбуці Вінницький міський голова Сергій Моргунов. – В березні з цими товариствами ми підписали меморандуми про порозуміння. Тепер підприємці починають проектувати свої заводи на території індустріального парку «ВінІндастрі».

Компанія «СМАРТ ЛАЙН» спеціалізується на устаткуванні для порошкового фарбування. «ВІЗАРДІ» – випускає металоконструкції для будівництва та сільського господарства.

«Нові заводи посилюють промисловий потенціал Вінниці і економічну спроможність. Це особливо важливо під час війни. Тому ми працюємо і будемо працювати з потенційними інвесторами та покращувати бізнес-клімат у нашій громаді», – зазначив Сергій Моргунов.

Нагадаємо, «ВінІндастрі» – четвертий індустріальний парк, який розбудовують у Вінниці. Його концепцію затвердили наприкінці минулого року й досить швидко залучили інвесторів. У парку розмістять свої потужності 4 нових підприємства. Поряд з вищезгаданими «ВІЗАРДІ» та ТОВ «СМАРТ ЛАЙН», це ще й Firewood та «БаДМ». Загалом тут планують створити близько 800 робочих місць.



Переглядів: 1171
Поширень: 0

Останні новини