У Вінниці Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб продовжує організовувати літнє дозвілля для дітей

У середу, 2 серпня, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб спільно з Вінницькою міською радою вчергове ініціював дозвілля для малечі. Цього разу в межах акції “Діти мають право на дитинство” діти відвідали кінотеатр «Cinema Citi».

Понад 120 учасників, серед яких: дітки пільгових категорій, ВПО, діти Захисників та Захисниць, переглядали мультфільм "Неймовірна подорож на Північний полюс".

Депутатка ВМР та координаторка Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Світлана Василюк розповіла, що сьогодні у залі зібралась велика кількість діток різних категорій, для яких майже щотижня Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб організовує різні активності.

"Попередньо було катання на катамаранах та відпочинок у парку на каруселях, боулінг, а цього разу обрали для малечі спільний перегляд мультфільму, під час якого малеча дізналася історію маленької собачки Тітіни та її господаря, винахідника Умберто Нобіле. Акція буде тривати й надалі, адже діти - це головне, що є в нашому житті», – повідомила пані Світлана.

На захід завітала і сім’я Брянських з Маріуполя - брати Олександр і Максим з мамою Юлією. Обидва хлопчики дуже полюбляють мультфільми, тому з радістю йшли в кіно.

«Такі заходи дуже цінні для нас з дітками, оскільки вони відволікають від подій, які ми пережили. Сьогодні тут разом з дітьми ми відпочиваємо та отримуємо море позитивних емоцій від атмосфери кінотеатру», – сказала переселенка Юлія Брянська.

Як зазначив депутат ВМР та координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Дмитро Мира, такі заходи організовуються, щоб відволікти дітей від повсякденних тривог та створити позитивні емоції на згадку про літо.

«Попереду ще чимало різних та цікавих подій, які команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу впродовж літа планує організувати для юних містян. Попри війну, діти мають право на цікаве та змістовне дозвілля зі своїми однолітками та рідними. За анонсами нових заходів жителі громади можуть слідкувати на фейсбук-сторінці Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу», – підкреслив Дмитро Мира.


Теги: Культура

Переглядів: 589
Поширень: 0

Останні новини