Безкоштовна футбольна школа відзавтра запрацює у Вінницьких Хуторах

У Вінницьких Хуторах розпочинає діяти Вінницько-Хутірська міська Академія футболу. Заняття є безкоштовними та розрахованими для дітей двох вікових груп: 7-10 років та 11-14 років. Тренування стартують уже завтра, 4 серпня.

Як розповідає староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко, наразі на перше тренування записалося майже 50 дітей. Заняття з молодшими дітьми 7-10 років проходитимуть о 15.00, а зі старшими – 11-14 років – о 16.30.

«Наразі вакантними є близько 10 місць, тож набір продовжується, і ті, хто поки вагається, ще мають можливість долучитися до занять. Стати вихованцями школи можуть не лише діти, які проживають у Вінницько-Хутірському окрузі, а й школярі з інших частин Вінниці», – зазначає Владислав Кривешко.

За його словами, футбольні «уроки» проводитиме тренер з вагомим досвідом гри у професійних та аматорських лігах, а спортивна база, яка буде застосовуватись під час тренувань, не залишить байдужим маленьких любителів футболу: спонсорським коштом закупили професійний інвентар для тренувань найкращих європейських виробників. В подальших планах – створення футбольної команди, яка зможе брати участь у різних змаганнях.

На даний час, заняття заплановані тричі на тиждень: у понеділок, середу та п’ятницю на стадіоні у Вінницьких Хуторах по вулиці Матієнка (геолокація: cutt.ly/CwsJBYtg).

Дістатися до стадіону можна також наступними видами громадського транспорту: муніципальний автобус №19 (кінцева зупинка), муніципальний тролейбус №19 (зупинка «Завод холодильного обладнання»), маршрутне таксі №19Б (зупинка «маг. «Близенько»), маршрутні таксі №30А та №30Б (зупинка «Завод холодильного обладнання»).

Детальну інформацію можна отримати за телефонами: (097) 904 99 09 або (093) 904 99 09.


Теги: Спорт

Переглядів: 671
Поширень: 0

Останні новини