У Вінниці влаштують катання на рафті для дітей і фотопрогулянку «З птахами Вінниці»

Наступного тижня у Вінниці стартує цикл заходів, спрямованих на просування Зеленого курсу в громаді. На жителів та гостей міста чекають тематичний форум, «зелені» прогулянки Вінницею, день «зеленого» кіно, лекції, перформанс і багато іншого.

Події відбуватимуться в рамках проєкту «Поширення Зеленого курсу в громаді через інтерактивні заходи для містян», який Вінницька міська рада реалізовуватиме за сприяння ГО «Екодія», ГО «Він-Ресурс» з фінансуванням від німецького федерального фонду охорони навколишнього середовища (BUND FUER UMWELT UND NATURSCHUTZ DEUTSCHLAND E.V.) та німецької урядової організації Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) на підтримку Вінницької міської територіальної громади у плануванні розвитку з урахуванням зеленого відновлення.

Зокрема, 10 серпня для дітей влаштують катання на рафті по Південному Бугу, а 12 серпня охочих запрошують на фотопрогулянку з орнітологом. Участь у заходах безкоштовна, але за попередньою реєстрацією. Варто враховувати, що кількість місць обмежена, тож варто поспішати з реєстрацією.

Катання на рафті

Катання на рафті відбудеться 10 серпня о 12:00 годині. Рафт - це великий надувний човен, призначений для швидкісного сплаву річкою через пороги, тому він дуже стійкий. Водночас дітям видадуть рятувальні жилети і проведуть детальний інструктаж. З собою їм потрібно буде взяти головний убір і змінний сухий одяг.

До участі запрошують дітей віком від 6 до 14 років. А веслувати вони будуть в команді разом з двома досвідченими інструкторами River Club Vin.

Деталі та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/JmDDRx7rnuGTQMq27

Фотопрогулянка «З птахами Вінниці»

Це прогулянка півостровом "Бригантина", яку проведе професійний орнітолог і викладач ВДПУ імені М. Коцюбинського Олександр Матвійчук. Оскільки спостерігати за птахами найкраще зранку, то зустріч стартує о 7:00 годині від зупинки вул. В'ячеслава Чорновола.

Організатори радять брати із собою фотоапарати, моноклі, біноклі, блокноти для нотаток, визначники, і налаштовуватися на чудову симфонію пташиного співу.

Деталі та реєстрація за посиланням: https://forms.gle/ECq4FW6SwRumNkvy5


Теги: діти Спорт

Переглядів: 901
Поширень: 0

Останні новини