У Вінницьких Хуторах створили футбольний клуб «Атлетіко Хутори»

У Вінницько-Хутірському старостинському окрузі з’явилась своя футбольна команда - ФК «Атлетіко Хутори». Наразі відкритий набір для бажаючих потрапити до основного складу клубу.

Як повідомляє староста Вінницько-Хутірського старостинського округу Владислав Кривешко, перше відкрите тренування заплановане вже на завтра, 9 серпня.

«Під час цього тренування усі охочі потрапити до основного складу футбольного клубу пройдуть перший відбір. Думаю, за кілька відборів нам вдасться отримати справді потужний склад, який матиме всі шанси гідно представляти не лише наш округ, а й Вінницю, і, сподіваюсь, область, на змаганнях різного рівня», - розповідає Владислав Кривешко.

За його словами, новостворена команда також має обʼєднати усіх спортсменів з Вінницьких Хуторів, Щіток та Писарівки, а подальша участь в ній - стати гідною метою для юних вихованців місцевої академії, яка розпочала роботу минулого тижня.

До участі у відборі запрошуються гравці від 16 років. Перше тренування відбудеться на стадіоні «Вінницькі Хутори» в середу, о 19.00.

Футбольний клуб «Атлетіко Хутори» створений та діятиме повністю за спонсорські кошти місцевого бізнесу.

Нагадаємо, раніше у Вінницьких Хуторах розпочала діяти Вінницько-Хутірська міська Академія футболу. Заняття тут є безкоштовними та розрахованими для дітей двох вікових груп: 7-10 років та 11-14 років. Наразі до цієї футбольної школи записалось уже понад 50 дітей.


Теги: Спорт

Переглядів: 675
Поширень: 0

Останні новини