На Вінниччині водій мотоцикла отримав травми несумісні з життям: слідчі встановлюють обставини автопригоди

Дорожньо-транспортна пригода сталась 31 серпня близько 14 години на проспекті Незалежності у м. Могилів-Подільський. Внаслідок зіткнення мотоцикла з автомобілем, водій двоколісного транспортного засобу загинув. Поліція розпочала розслідування.

За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла Honda під час виконання маневру обгону зіткнувся з автомобілем Ford Transit, який рухався попереду та виконував поворот ліворуч. Внаслідок аварії 59-річний водій мотоцикла, житель Могилева-Подільського отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні, де під час надання медичної допомоги він помер.

54-річний водій автомобіля, житель м. Могилів-Подільський не постраждав. Чоловіка освідували, він виявився тверезим. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик.

За фактом автопригоди слідчими розпочато досудове розслідування кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає  покарання - до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 599
Поширень: 0

Останні новини