Замість маленьких покупок: як ярмарок став джерелом фінансування пікапу для ЗСУ

<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--> На 18 серпня в Вінниці був організований благодійний ярмарок за ініціативою департаменту соціальної політики міської ради. Волонтери здійснили продаж різноманітних товарів і зібрали кошти, які були направлені на придбання автомобіля для потреб військових.

«Ми дуже вдячні всім, хто взяв участь у благодійному ярмарку. Це наші волонтери, підопічні реабілітаційного центру “Гармонія” ім. Раїси Панасюк, Вінницького міського територіального центру, представники благодійного фонду “Sota Help” та багато інших. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати кошти та допомогти нашим Захисникам», – зазначила директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова.

Отримані кошти були передані до благодійного фонду "ГуртомЮА", який з ними придбав автомобіль типу пікап Mazda. Ця машина відповідає потребам військових і буде доставлена з-за кордону на передову. Цей автомобіль буде використаний для підтримки матеріально-технічного забезпечення 21-ої окремої механізованої бригади ЗСУ.


Переглядів: 570
Поширень: 0

Останні новини