Безпека та комфорт: ліцей №13 відкриває укриття для учнів

Тепер, у разі виникнення небезпечної ситуації, учні початкової школи ліцею №13 можуть швидко знайти укриття. Недавно було завершено ремонт підвального приміщення та адаптацію його для використання як найпростіше укриття. Це означає, що ще більше дітей тепер можуть повернутися до навчання у школі у звичайному режимі.

Згідно з інформацією, наданою департаментом освіти Вінницької міської ради, укриття відповідає всім вимогам ДСНС. В ньому є два аварійних виходи, стелі відповідають встановленим нормам, і є система вентиляції. Під час капітального ремонту також були проведені роботи з облаштування аварійного освітлення, встановлення санвузлів, рукомийників і багато іншого. Укриття також оснащено запасами питної води та їжі, а також місцями для сидіння. За даними директора ліцею Олександра Седельова, це укриття може вмістити 290 осіб.

“Наразі в нас навчається 475 учнів початкових класів та освітній процес в закладі проходить у дві зміни. Якщо говорити про укриття, то до сховища під’єднана система опалення і наявні усі необхідні речі, які можуть стати у нагоді у випадку небезпечної ситуації», — каже він.



Переглядів: 1132
Поширень: 0

Останні новини