Зміна організації дорожнього руху на вулицях міста: детальна інформація та адреси

Нещодавно у Вінниці внесли зміни в організацію дорожнього руху на певних відрізках трьох вулиць. Тепер вантажним автомобілям заборонено зупинятися на вулицях Брацлавській, Привокзальній та проспекті Юності. Департамент транспорту та міської мобільності ВМР зазначають, що ці зміни призначені для поліпшення руху як особистого, так і громадського транспорту, а також для створення безпечних умов на дорозі для всіх учасників руху. Робітники комунального підприємства «СМЕД ОДР» вже встановили відповідні дорожні знаки.

Мова йде про наступні ділянки:

Проспект Юності

Від перехрестя з вул. Василя Порика до перехрестя з Хмельницьким шосе у двох напрямках руху.)

Вулиця Брацлавська

В одному напрямку руху від перехрестя з вул. Довженка до перехрестя з вул. Замостянською.

Вулиця Привокзальна

Від площі Вокзальної до перехрестя з вул. Брацлавською в обох напрямках руху.

У департаменті транспорту та міської мобільності наголошують, що перед введенням цих змін було проведено аналіз ситуації з транспортним навантаженням і проведені консультації з представниками Управління патрульної поліції у Вінницькій області.

«Впровадження цих змін має на мені вирішити питання хаотичного паркування вантажівок, оскільки неодноразово траплялись такі ситуації, коли водії могли залишити свої автомобілі на довгий час, тим самим створюючи перешкоди для руху іншого транспорту: як приватного, так і громадського. Фахівці нашого департаменту спільно з представниками Управління патрульної поліції у Вінницькій області продовжують працювати в цьому напрямку. Адже важливо й надалі створювати безпечні та комфортні умови для всіх учасників дорожнього руху», – зазначив директор департаменту транспорту та міської мобільності Андрій Сорокін.



Переглядів: 606
Поширень: 0

Останні новини